Železnička stanica Vukov spomenik bila zatvorena zbog kvara na stepenicama

Vesti 05. jul 202209:08 > 17:31 37 komentara
Shutterstock / BalkansCat

Železnička stanica "Vukov spomenik" ponovo je, u 13h, otvorena za prijem i otpremu putnika, nakon što je iz tehničkih razloga bila zatvorena jutros u 6 sati.

„Vukov spomenik“ bio je danas sedam sati zatvoren za putnike iz tehničkih razloga, jer je bilo neophodno otkloniti kvar na pokretnim stepenicama, odnosno eskalatoru u ovom objektu, koji povezuje perone sa staničnom galerijom, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije“ u stanici „Vukov spomenik“, kako se dodaje u saopštenju, izuzetno brzo i efikasno su završile svoj posao, popravile pokretne stepenice i pustile popravljeni eskalator ponovo u funkciju, nakog čega je stanica ponovo otvorena za putnike.

Odluka o zatvaranju stanice Vukov spomenik za putnike zbog kvara na pokretnim stepenicama doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika ovog objekta, navodi se.

U navedenom periodu železnički saobraćaj beogradske gradske železnice BG Voz, kao i na relaciji između Beograda i Vršca redovno se i nesmetano odvijao, ali se vozovi nisu zaustavljali u „Vukovom spomeniku“.

„Infrastruktura železnice Srbije“ i ovaj put izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog današnjeg iznenadnog i neplaniranog zatvaranja stanice „Vukov spomenik“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare