Vulin u Jagodini: Policija je uvek u službi svojih građana

Vesti 18. maj. 202114:2015 komentara
Podeli:
Izvor: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Aleksandar Vulin je u utorak obišao Policijsku upravu u Jagodini i tom prilikom istakao da je policija uvek u službi svojih građana i da je zadatak svake policijske uprave da učini sve da se građani osećaju sigurnije, bezbednije i zadovoljnije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi, Vulin je, u prisustvu direktora policije Vladimira Rebića, održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Jagodini, na kome su izneti podaci o rezultatima rada ove policijske uprave iz oblasti borbe protiv kriminala, trgovine narkoticima, otkrivanja i rešavanja teških krivičnih dela, a izneti su i dalji planovi.

Vulin je poručio da Srbija neće biti sigurno mesto za narko dilere i da će ih policija hapsiti za svaki gram droge koji pokušaju da prodaju našoj deci. Ministar je podvukao da će u narednom periodu insistirati na još većim zaplenama droge, ali da će još više insistirati na što većem pronalasku laboratorija za proizvodnju droge.

Izvor : Ministarstvo unutrašnjih poslova

„Organizovane bande koje truju našu decu treba da strepe od srpske policije, jer ćemo učiniti sve da se ti banditi što pre nađu iza rešetaka. Po nalogu predsednika Vučića, pojačano ćemo raditi na zapleni svakog grama droge, ali ćemo još više insistirati na pronalasku laboratorija za proizvodnju droge. Pronalazak i sprečavanje proizvodnje narkotika je velika i krupna stvar jer time spasavamo i čuvamo mnoge ljudske živote“, istakao je.

Vulin je na početku posete Policijskoj upravi u Jagodini položio cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima ove uprave.

Komentari

Vaš komentar