Vulin: Suzbijanje uličnog kriminala kojim su najviše pogođeni obični ljudi

Vesti 18. jan 202210:55 0 komentara
Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin posetio je Policijsku upravu Kikinda i istakao da od svakog policijskog službenika očekuje da pokaže efikasnost, rad, rezultate i posvećenost u suzbijanju uličnog kriminala kojim su obični ljudi u najvećoj meri pogođeni.

„Za srpsku policiju ne postoji krupan i sitan kriminal. Sa svima onima koji krše zakon i ugrožavaju i nanose štetu našim građanima borićemo se jednakom posvećenošću i energijom“, naglasio je Vulin.

Kako je saopšteno, on je poručio građanima u Severnobanatskom okrugu da „uvek i u svakom trenutku mogu da se oslone na svoju policiju koja ih čuva i štiti“.

Prema njegovim rečima, „policija je uporna i istrajna u borbi protiv džeparoša, protiv onih koji pljačkaju ljude u autobusima, koji pljačkaju naše bake i deke, protiv onih koji otimaju torbe i novčanike na ulici, protiv onih koji uništavaju mir i spokoj našim građanima“.

Vulin je predočio da će uspeh svakog načelnika policijske uprave u Srbiji meriti prema tome koliko su suzbili ulični kriminal i učinili da se građani osećaju sigurno, jer je to njihov primarni zadatak.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!