Vulin: Sve sam što Ponoš kaže da jesam, ali nisam sluga NATO pakta kao on

Vesti 23. avg 202210:29 110 komentara
Aleksandar Vulin
Tanjug / Anton Antanasijević

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je, reagujući na poslednju izjavu osnivača pokreta Srbija Centar Zdravka Ponoša, izjavio da je Ponoš "sve u pravu". "Sve sam što kaže da jesam, ali nisam sluga NATO pakta", istakao je Vulin.

„Za mog mandata vojska je rasla, a nije se smanjivala i nisu me postrojavali niži NATO oficiri, a Ponoša jesu. Za srpskog oficira veće sramote nema. I još je jedna razlika između nas, sa svim ljudima sa kojima sam delio hleb i borbu i danas sam u odličnim ličnim odnosima, pa i kada su nam se putevi razilazili, to Ponoš za sebe i one koji su ga unapređivali i pomagali, ne može da kaže. Ako meni ne verujete, pitajte Šutanovca, Tadića, Jeremića, Đilasa“, naveo je Vulin u saopštenju koje je prenelo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pročitajte još:

Podsetimo, prethodno je Ponoš izjavio da je Vulin probao da „traljavo kontroliše štetu“ koju je napravio naređenjem policiji da ga „kinji“ i sprečava da uđe u zemlju, kada je zadržan na granici po povratku iz Hrvatske.

„Loše je procenio računajući da će tim pokušajem ponižavanja i pretnje sa BIA da me uplaše. Nisu računali da ću odmah da obavestim medije i onda su bili u drami šta dalje. Ponašali su se kao žohari koji se razbeže kad se upali svetlo“, rekao je Ponoš za list Nova, povodom izjave Vulina da je zadržan na granici jer su ga policijci pomešali sa pevačem krajiških pesama.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare