Vulin položio venac u znak sećanja na poginule pripadnike policije

Vesti 20. jun 202111:105 komentara
Podeli:
Izvor: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je venac na spomen-obeležje u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, u znak sećanja na policijske službenike koji su žrtvovali svoje živote vršeći službenu dužnost, saopštio je MUP. Kako je saopšteno, Vulin je prilikom polaganja venaca rekao da "Srbija pamti svoje heroje" i da su to ljudi koji su "zaslužili zahvalno sećanje, a njihove porodice brigu i pažnju".

Povezane vesti

Povodom Dana MUP-a i Dana policije državni sekretar Bojan Jocić položio je venac na spomen ploču prvom ministru policije – vojvodi Jakovu Nenandoviću, dok su komandant Žandarmerije Dejan Luković i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić položili vence na spomen-obeležje na Čukur česmi.

Načelnik Policijske uprave u Valjevu Vlada Jerinić položio je venac na spomenik Jakovu Nenadoviću u Brankovini, a na spomenik žandarmu sa Čukur česme Ivku Prokiću vence su položili pomoćnik komandanta Žandarmerije Srđan Radisavljević i pomoćnik načelnika Policijske uprave za grad Beograd Vladimir Popović.

Vulin je ranije danas povodom slave MUP-a Svete Trojice prisustvovao sečenju slavskog kolača u crkvi Svetog Simeona Mirotočivog na Novom Beogradu.

Izvor : Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije
Komentari

Vaš komentar