Vulin: Policija identifikovala i traga za osumnjičenima za ubistvo u Starčevu

Vesti 28. jan 202111:19 > 11:3910 komentara
Izvor: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da je policija identifikovala i da intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih da su sinoć u Starčevu ubili jednu osobu.

„Sinoć je u Pančevu u obračunu dve bande narkodilera stradala jedna osoba“, rekao je ministar Vulin, istakavši da to nije obračun navijačkih grupa, već narko-dilera, koji, kako je rekao, „truju i ubijaju našu decu“, saopštio je MUP.

Ministar Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, obišao Policijsku upravu u Pančevu, ukazao je da će u narednom periodu u tom gradu biti pojačano prisustvo policije.

„Videćete da kriminalne bande ne mogu da se kreću lako i jednostavno ulicama, videćete da njihovi stanovi ni njihovi štekovi nisu bezbedni, da zakonu ne može da se ruga i da on ne može da se krši u Srbiji“, istakao je ministar Vulin i dodao da će policija uz pomoć pripadnika Bezbednosno-informativne agencije rasvetlili i ovaj „gnusni zločin“.

„Tražim od svih građana da razumeju da ovo nije nikakav obračun navijačkih grupa, da se ovde niko ne bori oko koreografije, zato što voli ili veruje u ovaj ili onaj klub. Ovo su narko-dileri, ovo su potencijalne ubice, ovo su ubice naše dece i naš posao je da ih uklonimo sa ulica zauvek“, poručio je ministar Vulin.

Podsećamo, Timotije S. (24), navijač Partizana, ubijen je u pucnjavi u mestu Starčevo kod Pančeva.

Komentari

Vaš komentar