Vulin o slikama: Nije ugrožen dokazni materijal protiv Belivukove grupe

Vesti 20. jul 202119:54 35 komentara
Jaroslav Pap/Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da objavljivanjem sadržaja eksplicitnog nasilja nije ugrožen dokazni materijal protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka.

„To je objavila policija nakon završene zakonske procedure, ovo su danas dokazi, deo postupka i biće deo optužnice. Naravno da je trebalo objaviti“, kazao je Vulin za TV Pink.

Povezane vesti:

Komentarišući kritike zbog objavljivanja takvog sadržaja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i na naslovnim stranama najtiražnijih dnevnih listova, Vulin je ocenio da je to licemerno.

„Odmah posle 5. oktobra, prvo što se prikazivalo jesu krvave patike Ivana Stambolića, rendgenski snimak glave Stambolića s metkom. To nikome nije smetalo“, rekao je Vulin.

Govoreći o poslednjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u okviru dijaloga Beograda i Prištine, Vulin je ocenio da Kurti „radi sve da do pregovora ne dođe“.

Vulin je naveo da je prištinska strana uvidela da dijalog nije doveo do priznanja nezavisnosti Kosova i da zato rade sve što mogu da se razgovori ne nastave.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare