Vulin: Nijedan grad u Srbiji neće biti prostor za obračun narko dilera

Vesti 01. jun 202113:50 5 komentara
MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je obišao Policijsku upravu u Pančevu i tom prilikom istakao da ovaj grad, kao ni bilo koji drugi grad u Srbiji neće biti prostor za obračun narko dilera koji truju decu, saopštio je MUP.

Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao ovu policijsku upravu, istakao je da su u proteklom periodu sve preduzete mere, kao i pojačana kontrola i prisustvo policije na ulicama grada Pančeva dali željene rezultate i poručio da se postignuti nivo bezbednosti građana mora održati.

Pohvalivši rad Policijske uprave u Pančevu, Vulin je naveo da je ubistvo u Starčevu rešeno brzo na vrlo efikasan način, kao i ubistvo rumunske državljanke koju su majka i sin ubili i zakopali u porodičnoj kući.

„Brzim i efikasnim radom policije rasvetljeno je ubistvo u Starčevu, osumnjičeni su u pritvoru i ovim putem želim da ponovim da je jedno lice stradalo u toku obračuna dve narko bande“, rekao je Vulin i dodao da lice nije stradalo u nekakvom navijačkom obračunu, već u okršaju dve suprotstavljene narko bande.

Vulin je dodao da su u proteklom periodu na području grada Pančeva rasvetljene brojne teške krađe, pre svega masovni slučajevi obijanja vikendica i prodavnica iza kojih, kako se sumnja, stoje dve organizovane bande.

„Nijedan zločin ili krađa neće ostati nerešeni i nerasvetljeni, bezbednost građana je prioritet policije i njeni pripadnici svojim radom to i dokazuju“, kazao je Vulin.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare