Vulin: Helikopteri iz Srbije u Republici Srpskoj koliko god je potrebno

Vesti 08. avg 202215:21 > 15:21 0 komentara
MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su helikopteri MUP-a Srbije angažovani u gašenju požara kod Trebinja po naređenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Svaka briga Republike Srpske je i briga Republike Srbije“, izjavio je Vulin, koji je sa direktorom Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske Milanom Novitovićem i gradonačelnikom Trebinja Mirkom Đurićem obišao pripadnike Helikopterske jedinice MUP-a Srbije koji su angažovani na gašenju požara u okolini Trebinja na potezu Skoči grm – Bare – Devojačke grede koji se usled visokih temperatura i jakog vetra brzo širi, saopštio je MUP.

Pročitajte još:

Ministar Vulin je naglasio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uvek tu za građane Republike Srpske, navodi se u saopštenju.

„Mi smo vam na raspolaganju i svaka pomoć koja je potrebna uvek će stići iz Republike Srbije. Predsednik Aleksandar Vučić posebno vodi računa o Republici Srpskoj i naši odnosi nikada nisu bili bolji, a nikada nisu bili bolji zato što delimo i dobro i loše, zato što smo tu kad god je pomoć potrebna, zato što, za razliku od nekih ranijih vremena, možete da pokažete i sebi i svojoj deci kako to Srbija konkretno pomaže i štiti Republiku Srpsku“, rekao je ministar Vulin.

On je dodao da će helikopteri biti tu dokle bude bilo potrebe, odnosno dok se požar ne lokalizuje i zagasi.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!