Vulin: FBI nije učestvovao u razbijanju klana Belivuk-Miljković

Vesti 03. avg 202112:10 42 komentara
MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je kolegijum sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i čestitao svim pripadnicima beogradske policije na tome što su učestvovali u razbijanju klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, saopštio je MUP.

Povezane vesti

Kako se navodi, Vulin je naglasio da je hapšenje ove kriminalne grupe isključivo rezultat rada srpskih organa gonjenja, policije, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal, kao i da u razbijanju ove grupe nije učestvovao ni FBI niti bilo koja druga strana.

„Čestitam srpskim pripadnicima policije koji su razbili klan Belivuk-Miljković. FBI nije učestvovao u razbijanju ove bande i neću dozvoliti da se rad srpske policije potcenjuje. Srbija vam je sa pravom zahvalna“, naglasio je ministar.

Dodaje se da je kolegijumu prisustvovao i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić, koji se takođe zahvalio svim pripadnicima beogradske policije na hrabrosti koju su pokazali prilikom razbijanja klana Belivuk-Miljković.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare