Vulin: Cilj mog rada je da građani budu bezbedni, a policija zbrinuta

Vesti 29. dec 202116:56 10 komentara
Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je sa rukovodiocima i članovima Nezavisnog sindikata policije o konkretnim projektima, koji će tokom naredne godine biti sprovedeni u cilju jačanja kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i poboljšanja standarda i materijalnog položaja zaposlenih u MUP, saopšteno je.

„Moj cilj je da rad svakog policajca koji je težak i odgovoran bude bar malo jednostavniji. Hvala Nezavisnom sindikatu policije koji je aktivno učestvovao u doprinosu poboljšanja rada svih pripadnika MUP“, rekao je Vulin.

Za proteklih godinu dana uveli smo nove oblike osiguranja za naše pripadnike, značajno smo povećali obim nagrađivanja, obezbedili smo nove uniforme, a od sledeće godine slede i nova uvećanja prihoda i plata, dodao je Vulin, navodi se u saopštenju MUP.

Predstavnici Nezavisnog sindikata policije naglasili su da su ulaganja u policiju u proteklih godinu dana na značajno višem nivou u odnosu na prethodne godine i to ne samo kada je u pitanju nabavka uniformi, opreme i naoružanja, već i kada je u pitanju ulaganje u rekonstrukciju i izgradnju novih objekata za potrebe policije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare