Vučić se u Norveškoj svađao sa tvitom Lutovca: Ja sam kriv što je 3:3?

Vesti 28. nov 202216:15 150 komentara
srbija kamerun
REUTERS/Marko Djurica

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3).

Predsednik je krenuo put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti energetike. O tome kako će izgledati ta saradnja, predsednik je objašnjavao medijima posle prvog dana posete, ali ipak nije odeleo da se ne dotakne rezultata utakmice Srbija-Kamerun, piše Nova.rs.

POVEZANE VESTI:

Na pitanje novinarke Pinka da prokomentariše tvit predsednika DS-a Zorana Lutovca: „Vodiš 3:1 i primiš dva gola iz kontre!!? Mora da ga je zvao Vučić. Sve drugo nema smisla…“, Vučić je odgovorio: „Ne razumem to… Ja sam kriv što je nerešen rezultat.“

„Nažalost, nisam mogao da gledam utakmicu, bio sam sa predsednikom Vlade Norveške. Žao mi je što nismo pobedili i mislim da nema nikoga kome nije žao. Ja sam tužan, naši ljudi su tužni, svako od nas je tužan. Umem li ja da bolje šutnem tu loptu ili da treniram te igrače – ne umem. Naše je bilo da im obezbedimo pristojne uslove i to je ono što možemo da uradimo“, rekao je Vučić.

„Ali da ne bi neko rekao da se peremo od tih ljudi, ja sam zahvalan Draganu Stojkoviću na svemu što je uradio za srpski fudbal i što ga je podigao. I svim reprezentativcima što neumorno treniraju i što se bore“, poručio je on.

Predsednik je ocenio i da je reprezentacija danas bolja nego što je bila pre dve, tri, četiri ili pet godina, a „mnogo bolja“ nego pre deset ili petnaest godina.

„Šta god da je bilo i šta god da bude, pobeđivaćemo i ići ćemo napred“, ocenio je Vučić, a zatim uputio i komentar na račun Lutovca.

„Meni je drago što je taj čovek imao dovoljno vremena, da na kažem da džabalebari u radno vreme. Dobro je da je to mogao, država mu je to omogućila“, rekao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare