Vučić položio venac na Spomenik junacima sa Košara: Vodili su nemoguću bitku

Vesti 14. jun. 202110:58 > 16:3157 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je venac na Spomenik junacima sa Košara i ocenio da su oni vodili nemoguću bitku protiv daleko nadmoćnijeg protivnika, znajući da je zemlja koju brane važnija od svega.

„Košare su danas u tuđim rukama, ali junaštvo srpskih vojnika, koji su štitili svoju otadžbinu niko i nikada neće moći da izbriše“, napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Neka im je večna slava! Živela Srbija, poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug

SSP: Vučićevo polaganje venca licemerno

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je polaganje venca predsednika Srbije na spomenik junaka sa Košara, kao licemerno, jer se on, kako navode, u to vreme „kućio u državnom stanu od 117 kvadrata“.

„Dok su 1999. padale bombe po Srbiji, dok su njegovi vršnjaci bili mobilisani, dok su ginuli junaci na Košarama, golobradi Aleksandar Vučić kućio se u državnom stanu od 117,48 kvadrata u ‘Crvenkapi’ na Novom Beogradu, u tada najelitnijem i najskupljem stambenom naselju. Bilo je to crno-crveno vreme Srbije, vreme krvi i mraka u svim sferama života. Srbija je bila pod nogama Slobodana Miloševića, Vojislava Šešelja, Mirjane Marković i naravno Aleksandara Vučića“, navodi se u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar