Vučić: Dve godine laži o Radoičiću

Vesti 01. mar. 202106:5960 komentara
Podeli:
Vučić
Izvor: Tanjug/ Tara Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju uveče da je vest o povlačenju naloga za hapšenje Milana Radoičića pročitao i da nije siguran šta je tu tačno, ali je naglasio da je Radoičić, "za razliku od nekih drugih", prihvatio poligraf.

Više od dve godine slušam kako je Radoičić ubica, a Vučić nalogodavac i šta ćemo sad, pitao je Vučić i dodao da je Radoičić na poligrafu pao na nekim drugim temama, ali je prošao kada je reč o ubistvu Olivera Ivanovića.

Povezano:

„Dve godine laži, šta ćemo sa pričom o Jovanjici i svim drugim lažima, o „Gakovoj marihuani“, jedna po jedna priča pada i pokazuje se neutemeljenom, a ko će to da vrati tim ljudima“, rekao je Vučić.

„Oni su optuživali predsednika jedne zemlje da je učestvovao u ubistvu – bolesni ljudi“, konstatovao je predsednik Srbije.

Zaključio je da na kraju sve ispliva na videlo i da će „ono što smo mi znali, za mesec ili pet morati i oni da saopšte“.

„Naš posao je da nastavimo ozbiljnu istragu (o ubistvu Olivera Ivanovića), iako je to nemoguće u ovakvim uslovima jer nemate faktičku vlast na tom delu teritorije, ali mi toga ne smemo da se odreknemo“, rekao je Vučić.

Komentari

Vaš komentar