Vučić o bilbordu u Nišu: Ne razumem histeriju

Vesti 10. dec. 202119:26 > 21:45135 komentara
Podeli:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije prošao pored niškog hotela "Ambasador", na kome je na svih 15 spratova postavljen bilbord sa njegovom slikom i porukom "Dobrodošao predsedniče", i dodao da ni od kog nije tražio da to uradi.

Ne shvatam čemu cela histerija oko toga, rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle sastanka sa predsednicima opština i rukovodstvom Niškog okruga i za tu „histeriju“ optužio televiziju TV N1.

On je istakao da je u Niš doveo sedam investitora i da nije zatvorio nijednu fabriku, a prethodna vlast zatvorila ih je 10, i da zato „nema potrebu za posterima, plakatima ni bilo čim“.

Upitan o novim protestima koji se najavljuju, rekao je da je država uradila svoje, a njegovo je bilo da čuje narod u Gornjim Nedeljicama, gde je otišao i saslušao ih, kao i neke druge ljude, i da će se truditi da se pronađe rešenje.

Shvatio sam da su mnogi ljudi zabrinuti za nešto gde možda ja nisam video razlog za zabrinutost. A za to šta će političari da rade, ja nisam zainteresovan, naglasio je Vučić.

Na pitanje o predstojećim izborima, Vučić je odgovorio da ne zna ko će biti kandidati Srpske napredne stranke, čiji je lider, za određene funkcije, jer ta partija ima „demokratski duh i poštovanje različitosti“, dok su oni koji se predstavljaju kao lideri opozicije „svi izbačeni iz jedne stranke“.

Vučić je stanovnicima Niša obećao modernizovani i veliki fudbalski stadion „Čair“, koji će imati sve, od grejača za sedišta do igrališta za decu.

On je najavio da će Niškom okrugu Vlada iz budžetske rezerve uplatiti 450 miliona dinara za vraćanje starih obaveza i fiskalnu konsolidaciju.

Pogledajte kako su reagovali građani Niša na postavljeni bilbord:

Komentari

Vaš komentar