Vučić: Ne verujem da će Ponoš biti kandidat opozicije

Vesti 05. nov. 202113:19 > 13:2115 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/ AP Photo/Darko Vojinovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne veruje da će funkcioner Narodne stranke Zdravko Ponoš biti kandidat na predsedničkim izborima na proleće, kako su to neki mediji objavili.

„Odličan kandidat. Biće mrtva trka u hrvatskim medijima od ljubavi prema našem kandidatu ko god to da bude i od snažnog otpora prema opozicionom kandidatu. Ja se samo pitam što toliko strasno i ostrašćeno navijaju, a sve vezuju za izbore u Srbiji“, kazao je Vučić na konferenciji za novinare u Požarevcu.

Povezano:

Komentarišući sastanak predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabijrelom Eskobarom, na kojem su pričali o borbi protiv korupcije, Vučić je rekao da se predsednica Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Verica Barać, koja je pisala o poslovanju Đilasa, „okreće u grobu“.

„To je kao kada bi Al Kapone postao sveštenik i počeo da u ispovedaonicu privodi ljude i okajava im grehe. Tako je to kada Đilas priča o borbi protiv korupcije i kriminala“, ocenio je Vučić.

Govoreći o tome što je Đilas u intervjuu za Glas Amerike predstavnike Srpske liste nazvao kriminalcima, Vučić je rekao da će američka administracija podržati sve što je protiv Srbije.

„Ta vrsta napada na Srbe i besmislene priče da su Srbi kriminalci, a da je Srpska lista kriminalna, to govori koliko treba da se unizite da biste se dodvorili nekome“, naglasio je on.

Komentari

Vaš komentar