Vučić: Naše službe imaju kompletnu sliku o umešanima u ubistvo Ivanovića

Vesti 16. jan. 202110:59 > 11:00124 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da naše bezbednosne službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku onih koji bi imali motiv ili su umešani u jeziv zločin - ubistvo Olivera Ivanovića.

Povezano

On je novinarima na beogradskom aerodromu rekao da je to važno pitanje i da su „kompletnu sliku o tome i sa licima koja bi mogla biti umešana“, kroz naše bezbednosne agencije završili, ali da nedostaju podaci vezani za činjenicu da nismo mogli da budemo prisutni na uviđaju i da imamo direktne dokaze za to.

„Za to je potebno ili da se neki od materijala sa uviđaja pojave u našim rukama ili direktno priznanje nekog od učesnika. Ali, kompletnu sliku onih koji bi imali motiv ili bi bili umešani u tako težak, jeziv zločin, naše službe, ne od juče, već nekoliko meseci imaju, tako da naravno oni sad rade svoj posao da pokušaju, bez obzira na nemoguće uslove, jer mi tamo nemamo efektivno kontolu na terenu kao što znate od 1999. godine, posebno od 2010, 2011. godine“, rekao je Vučić.

Lider Građanske inicijative (GI) „Sloboda, demokratija, pravda“ (SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan pre tri godine, u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Komentari

Vaš komentar