Vučić: Naprednjaci pokazali kako izgleda pristojna Srbija, neki hteli da naškode

Vesti 27. nov 202119:54 > 21:43 216 komentara

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je na svečanoj Skupštini stranke da su naprednjaci pokazali kako izgleda pristojna Srbija, dok su neki drugi samo želeli da naškode drugima.

Hvala vam, jer kada su vam neki pretili bokadama puteva, da urade nešto što niko nije radio decenijama, da nekome zabrani kretanje i slobodu, nisu znali da ste najtvrdokorniji kada vam brane slobodu i zato ste svi došli ovde, u inat onima koji nisu hteli da ovde budete, kazao je Vučić na svečanosti.

On je naprednjacima poručio da predaja nije opcija i da nikada nema povlačenja, posebno ne pred onima koji su uništili Srbiju.

Prema njegovim rečima, ranije danas je dobio poruke od ljudi koji su mu tražili da ih „pusti da se obračunaju sa ovima što su blokirali“.

„Suviše smo mali kao zemlja da bismo imali pravo na sukobe. Sukobe neka drugi izazivaju, mi ćemo da ujedinjujemo narod i sve pristojne i normalne ljude. To je jedina budućnost ove stranke i naše zemlje. I hvala što predstavljate pristojnu Srbiju“, naveo je Vučić.

Podsećamo, ekološki aktivisti i građani blokirali su saobraćaj u više gradova zbog donesenih zakona o referendumu i eksproprijaciji i tom prilikom zabeleženi su brojni incidenti. Ima povređenih i uhapšenih građana. Pripadnici policije i žandarmerije pokušavali su da spreče blokade, ali im to nije svuda uspelo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare