Vučević i Vulin podelili ključeve stanova pripadnicima službi bezbednosti

Vesti 19. avg 202212:1311 komentara
Podeli:
Izvor: MUP Srbije

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovali su dodeli ključeva novih stanova u novosadskom naselju Jugovićevu pripadnicima snaga bezbednosti. Vulin je rekao da je ponosan što je deo vlade koja je radila na tome i što vidi da "ono što je nekada bio samo daleki, magloviti san, kome su se često smejali, u koji su sumnjali, postaje java koja čini da život bude bolji".

„Teška su vremena pred nama, ne znamo šta će nam doneti budući dani, ali znam da država Srbija može da računa na svakog pripadnika službi bezbednosti, a ovo je jedan od načina da pokažemo da i oni mogu da računaju na svoju Srbiju“, rekao je Vulin.

Vučević je rekao da su stanovi jedan od načina da se Srbija oduži pripadnicima službi bezbednosti i dodao da se nada da se na ovome neće stati.

„Nadam se da ćemo nastaviti da gradimo stanove za pripadnike službi bezbednosti u Novom Sadu, jer je zaista veliko interesovanje. Verujem da se time menja, ne samo stanje u društvu, već i odnos prema ljudima koji čuvaju građane Srbije, granice naše zemlje, staraju se o bezbednosti“, rekao je Vučević.

Komentari

Vaš komentar