Vesićev „autić“ u kineskoj radnji, novac fondaciji u kojoj su i voditelji Pinka

Vesti 24. jun 202211:33 > 11:35 32 komentara
Twitter / @sicveO11

U robnoj kući Panda počela je prodaja igračke "Vesićeva pokretna kancelarija", objavio doskorašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

„Kada su mi se naši kineski prijatelji obratili sa molbom da dozvolim korišćenje mog imena za igračku sa zadovoljstvom sam to učinio“, napisao je Vesić na Tviteru.

Vesić je naveo da igračka košta 360 dinara sa PDV, te da će sav prihod robna kuća Panda uplaćivati Fondaciji za decu i omladinu Beograda „Gnezdo“.

„Tako da kupovinom igračke pomažemo drugoj deci kojima je ta pomoć potrebna“, naveo je Vesić.

Na sajtu Fondacije za decu i mlade Beograda „Gnezdo“ je navedeno da je to „neprofitna organizacija osnovana sa ciljem preduzimanja aktivnosti usmerenih na brigu, praćenje potreba i pružanje podrške odnosno pomoći deci i mladima koji žive na teritoriji grada Beograda, a čije porodice svojim kapacitetima ne mogu u potpunosti da ispune njihove potrebe, kao i radi obezbeđivanja njihovog bezbrižnijeg detinjstva i odrastanja pružanjem pomoći i podrške u svim sferama života“.

Navedeno je i da su u Upravnom odboru fondacije, između ostalih, novinarke Verica Bradić i Sanja Lubardić, reditelj Lazar Ristovski, glumac Viktor Savić, trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković, fudbaler Partizana Lazar Marković, pevačica Jelena Karleuša, upravnik Narodnog pozorišta Svetislav Goncić, voditelj Ognjen Amidžić…

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare