Vesić popio vodu iz bazena na Banjici da bi dokazao njen kvalitet

Vesti 22. jul. 202112:04 > 12:0552 komentara
Podeli:
Izvor: TV Pink/Printscreen

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je, tokom uključenja na TV Pink, na bazenima na Banjici zahvatio u ruku malo vode iz bazena i popio je, kako bi pokazao da je beogradska voda visokog kvaliteta.

„Pošto je beogradska česmovača voda najboljeg kvaliteta, pozivam građane da ne kupuju flaširanu vodu ako nemaju potrebe. Svaki bazen kontroliše Gradski zavod za javno zdravlje“, rekao je on i zatim iz ruke popio gutljaj vode iz bazena.

Vesić je obišao renovirane bazene na Banjici u okviru SC „Voždovac“ i tom prilikom istakao da je ovo primer kako bazeni mogu da se srede i kako posao može da se završi za samo dvadeset dana ukoliko se radi u tri smene, preneo je Beoinfo.

„Bilo je potrebno tri nedelje da bazeni, koji tri godine nisu radili, ponovo budu u funkciji. Od danas u Beogradu imamo dva nova bazena koje će građani moći da koriste, nova jer se suštinski koriste ponovo, a inače napravljena još 1973. godine. Bazeni će raditi od sutra, a za sve koji žele da dođu naredna dva dana biće slobodan ulaz“, poručio je.

Govoreći o sudskom sporu između Opštine Voždovac i Vaterpolo kluba Partizan, rekao je da su uspeli da pronađu rešenje kojim su svi zadovoljni.

„Naime, oni će ovde imati apsolutno sve uslove, sve termine koji su im potrebni, koje neće plaćati kako bi mogli da nastave da rade ono što su do sada, da prave najbolje vaterpoliste koji će pronositi slavu Srbije“, zaključio je Vesić.

Komentari

Vaš komentar