Vesić pokrenuo SićveTV na društvenim mrežama

Vesti 21. feb 202208:57 > 10:42 17 komentara
sićvetv
YouTube/Goran Vesic/Screenshot

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je operativni centar Beokom servisa, gde je odgovarao na prijave građana. Dok je sa direktorima javnih preduzeća rešavao probleme sugrađana, Vesić je sve prenosio uživo na društvenim mrežama, na tzv. SićveTV-u.

Kako je saopšteno iz gradske uprave, Vesić je rzgovarao sa građanima koji su se javljali telefonom, a komunicirao je i sa onima koji su prijavili problem preko društvene mreže Tviter.

POVEZANE VESTI:

Neki od problema koje su građani prijavili su, a koji su, kako se ističe u saopštenju, rešeni, su izlivanje kanalizacije iz dva šahta na Novom Beogradu, udarne rupe između tramvajskih šina na uglu Požeške i Valjevske ulice i prestanak rada svetala na semaforu u Partizanskim avijacijama.

Podsetimo, Vesić je jedan od najaktivnijih političara na društvenim mrežama. Prvi je otvorio nalog na TikToku, gde ima veliki broj pratilaca.

Zamenik gradonačelnika Beograda aktivan je i na Instagramu i Fejsbuku, a odnedavno i na Tviteru i Jutjubu. Svoje naloge na društvenim mrežama sada koristi i kako bi uživo prenosio svoje aktivnosti, pod oznakom SićveTV.

Politički analitičari su prethodno za N1 ocenili da su motivi za Vesićevu promenu imidža i aktivnosti na društvenim mežama, lažali u unutrašnjoj borbi koja se u Srpskoj naprednoj stranci vodila za mesto budućeg kandidata za gradonačelnika Beograda.

Vesić je u međuvremenu ostao bez kandidature za prvog čoveka grada, jer će se za „fotelju“ gradonačelnika Beograda ispred SNS-a boriti predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Aktuelni zamenik gradonačelnika nalazi se, međutim, na listi SNS-a i za gradske i za parlamentarne izbore, a imenovan je i za zamenika šefa izbornog štaba naprednjaka.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare