Vesić: Mi smo demokratska stranka u kojoj članovi mogu da kažu svoje mišljenje

Vesti 18. maj. 202114:1979 komentara
Podeli:

Zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić je izjavio za N1, komentarišući odluku Opštinskog odbora SNS na Vračaru da se pokrene inicijativa za smenu predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu Nebojše Stefanovića, da niko iz SNS ne sme da bude deo procesa koji ugrožava bezbednost predsednika Srbije.

Kako je rekao Vesić, „procenjeno je da način na koji su se informacije pojavile u medijima da je ugrožena bezbednost predsednika Republike, niko ko je član SNS ne sme da bude deo takvih procesa“.

„Mi smo demokratska stranka u kojoj članovi imaju pravo da kažu svoje mišljenje. I ne samo da kažu već i da donesu odluke. To je potpuno logično za jednu veliku stranku. Mislim da je dobro da pričamo, ne samo o Stefanoviću već i o svakom drugom funkcioneru“, rekao je Vesić.

N1: Lično šta zamerate gospodinu Stefanoviću?

Vesić: Rekao sam da je to odluka opštinskog odbora, ja sam glasao za to. Sve što se nalazi u odluci je i moj stav.

Podsetimo, ministar odbrane i član Predsedništva naprednjaka Stefanović mogao bi uskoro da ostane bez stranačkih i državnih funkcija posle odluka velikog broja odbora naprednjaka koji traže njegovu smenu.

Komentari

Vaš komentar