Vesić: Najvažniji posao u mojoj dugoj karijeri

Vesti 24. okt 202208:2748 komentara
GORAN VESIĆ
Izvor: Tanjug/Tara Radovanović

Kandidat za ministra saobraćaja, građevinarstva i infrastrukute Goran Vesić izjavio je da je ta kandidatura priznanje za njegov dosadašnji rad i "najvažniji posao u njegovoj dugoj karijeri".

Povezane vesti

„Nastavićemo politiku kontinuiteta, to je politika koju vodu Aleksandar Vučić, i svako od nas može da pruži neki lični doprinos toj politici, ali to je ta politika koja se vodi“, rekao je Vesić za TV Hepi.

On je istakao da ministarstvo, za koje je predviđen, obuhvata dosta oblasti kao i da je „razvoj infrastrukture ključ za razvoj cele Srbije“.

„Ova nesreća koja se desila nedavno sa mostom u Ovčar Banji pokazuje potrebu da se donese zakon o održavanju infrastrukture. Jedan od problema Srbije je što niko ne održava infrastrukturu koja se izgradi, tako da imate mostove za koje se ne zna ko ih održava i druge infrastrukturne objekte“, rekao je Vesić.

„Definisaćemo katastar infrastrukure, popisaćemo svu infrastrukturu i tačno će se znati ko je nadležan za održavanje kog infrastruturnog objekta, da li je to lokalna samouprava, lokalno preduzeće, republike, republičko preduzeće“.

„Kad ulažete u održavanje infrastrukture manje vas koštaju rekonstrukcije koje moraju da se urade posle nekog vremena“, rekao je Vesić.

Komentari

Vaš komentar