Večernje novosti: Jedna devojka odustala od tužbe Aleksića

Vesti 24. jan 202123:06 > 23:07 12 komentara
Printscreen/ Studio B

Od šest devojaka koje su optužile reditelja i vlasnika škole glume "Stvar srca" Miroslava Miku Aleksića (68) za silovanje ili nedozvoljene polne radnje, jedna je proteklih dana - odustala od tužbe, pišu Večernje novosti. List navodi i da će još dve devojke dati iskaze "krajem nedelje".

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, ova glumica je u policiji prethodno dala iskaz o svemu što je proživela pohađajući ovaj poznati studio, misleći da će biti svedok. Kada je, međutim, saznala da je njena uloga oštećene, odustala je i odlučila da ga ona lično ne tereti, navodi ovaj list.

Povezano:

Ostalo je da još dve devojke, koje su optužile Aleksića da ih je seksualno zlostavljao, budu saslušane u Višem tužilaštvu u Beogradu, navode Novosti. One ne žele da se otkriva njihov identitet, a jedna od njih je i maloletna.

Večernje novosti pišu, da prema saznanjima do kojih su došli, one će svoje iskaze dati krajem nedelje.

Do sada su u Tužilaštvu izjave dale glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić i još jedna devojka, one su satima davale iskaze.

Nastavniku glume Miroslavu Aleksiću, nakon saslušanja, određen je pritvor do 30 dana. On je tom prilikom negirao optužbe.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare