Urednik jagodinskog portala: Policija mi došla na vrata, bio mi je zabranjen rad

Vesti 06. dec 202119:24 > 20:29 0 komentara

Uredniku jagodinskog portala "Central Media" Goranu Jevremoviću policija je u subotu došla na vrata redakcije da bi ga upozorila da ne ide na blokadu puteva.

Sedam dana ranije, na blokadi puta Jagodina-Kragujevac Jevremović je i legitimisan, dobio je i prekršajni nalog, iako je pokazao press karticu.

Povezane vesti

„Ono što sam ja razumeo i shvatio iz upozorenja policije je zabrana mog rada. Ja sam ispoštovao to njihovo upozorenje, nisam se pojavio na tom protestnom skupu, samo iz razloga da se ne vi nastavile dalje provokacije prema meni, odnosno scene hapšenja, scene privođenja, ono što se i očekivalo, Ovo je, nažalost, jedan od vidova borbe protiv istine, jedan od vidova borbe protiv slobode govora, jedan od vidova zabrane, meni je zabranjen rad u subotu, prekršena su razna ustavna načela slobode govora, slobode rada… Jednostavno mi više nemamo mogućnosti, ja ne znam šta može da mi se desi kad se pojavim negde, kako će policija na mene da gleda, da li kao na učesnika nekog događaja ili nekog ko izveštava sa tog događaja“, kaže on.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!