UNS: Prijavljivanje novinara za vakcinaciju do ponedeljka u podne

Vesti 16. jan. 202115:357 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Vakcinacija novinara i drugih medijskih radnika protiv koronavirusa počeće u utorak, 19. januara, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS), a prijave će se vršiti na i-mejl adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova.

U saopštenju te organizacije navodi se da redakcije treba da prijave zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija, a za sve dodatne informacije treba da se obrate UNS-u na adresu [email protected]

povezane vesti

Spisak treba da sadrži imena i prezimena, jedinstvene matične brojeve i brojeve telefona novinara i medijskih radnika koji su prioritet za imunizaciju.

„UNS apeluje na kolege da u sačinjavanju spiskova vode računa o najugroženijim među nama, kao što su dnevne redakcije, novinari, snimatelji, fotoreporteri i drugi koji najviše vremena provode na terenu ili oni čije je zdravlje najugroženije iz drugih objektivnih razloga“, dodaje se u saopštenju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da će medijski radnici biti uključene u prioritetne grupe za vakcinaciju.

Komentari

Vaš komentar