United Media pokrenula kanal IDJ Kids

Vesti 28. apr 202111:47 > 11:51 0 komentara
Promo

Kompanija United Media danas je pokrenula novi kanal IDJ Kids, namenjen deci od 2 do 5 godina na kojem će mališani imati priliku da prate svoje omiljene crtaće među kojima su Pilići, Slonići, Lola&Mila i Vesela Farma, saopšteno je iz te kompanije.

„Produkcija IDJ Kids već je prepoznata kao lider na tržištu kada je u pitanju proizvodnja sadržaja namenjenih deci. Prateći najnovije svetske trendove već pet godina uspešno razvijaju neke od najpopularnijih crtanih filmova“, navodi se u saopštenju.

“Do sada smo sadržaj plasirali na jednom od najposećenijih kanala na YouTube a lansiranjem televizije želeli smo da proširimo našu bazu gledalaca, da ponudimo jedan savremeni televizijski sadržaj prilagođen deci, koji obožavaju i roditelji. Nastavićemo da razvijamo animacije za najmlađe sa istim entuzijazmom kao i do sada”, poručuju iz IDJ-a.

Ono što će televiziju IDJ Kids dodatno razlikovati od ostalih dečjih kanala namenjenih najmlađima biće mnogo više muzičkog sadržaja i pesmica kao i to što će ceo program biti sinhronizovan na srpski jezik.

„IDJ Kids kanal će biti dostupan gledaocima SBB-a na poziciji 173, Total TV-a, D3 platforme ali i sastavni deo EON Light TV i EON Porodičnog paketa za korisnike van SBB mreže. Takođe, sav sadržaj će biti dostupan i u posebnom katalogu u Video klubu.

U narednom periodu, United Media će kanal IDJ Kids lansirati i u drugim zemljama u kojima posluje: Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Bugarskoj i Grčkoj, sa sadržajem koji je posebno sinhronizovan za te zemlje“, navodi se u saopštenju i dodaje:

„United Media je vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, u svom portfoliu ima 45 televizija od kojih pet sa nacionalnom frekvencijom, više od 15 portala, novine, magazine, radio stanice, digitalnu distribuciju. Posluje u osam zemalja i zapošljava više od 2.800 ljudi“.

U okviru United Medie posluje i N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!