Hapšenje komunalnih milicionera u Beogradu

Vesti 03. mar 202108:40 > 11:46
N1

Sekretar za poslove Komunalne milicije Ivan Divac izjavio je da je jutros, posle višemesečne istrage, došlo do hapšenja petorice pripadnika Komunalne milicije.

On je za Beoinfo istakao da je na inicijativu Sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije ostvarena saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, odnosno Sektorom unutrašnje kontrole MUP-a i Odeljenjem za borbu protiv korupcije.

„Posle višemesečne istrage, jutros su uhapšena petorica komunalnih milicionera, koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem. Opredeljenje u radu Komunalne milicije je, između ostalog, ‘čišćenje sopstvenih redova’ jer se ne krijemo iza problema, ali izražavamo nadu da u budućnosti više neće biti ovakvih situacija. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o ishodu postupka koji sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, kojem želim da zahvalim na saradnji i podršci koju pruža Komunalnoj miliciji kako bi naš posao bio obavljen što bolje, a korist od toga imali svi građani Beograda“, rekao je Divac.