Uhapšen „ubica s trotineta“, Kraljevčanin osumnjičen za ubistvo u kafiću Ritual

Vesti 05. maj 202217:38 > 19:04 15 komentara
novi beograd ubistvo ritual
N1

Stefan M. (23) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu 28. aprila ubio Luku Žižića (37), vlasnika kafića. Kako saznaje Nova.rs, hapšenje je izvršeno još jutros, ali je tužilaštvo čekalo poklapanje DNK sa lica mesta i osumnjičenog.

U koordinaciji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja MUP-a Srbije, jutros je u Kraljevu lišen slobode Stefan M, piše Nova.rs.

„Nakon što je jutros uhapšen, tužilaštvo je čekalo poklapanja DNK sa lica mesta i osumnjičenog. Takođe veštačili su se snimci sa nadzornih kamera, odnosno antropomerijsko veštačenje. Ubica je ispalio 10 metaka, šest je pogodilo njega, od čega dva u glavu“, otkriva izvor našeg portala.

Podsećanja radi, kamere su snimile ubistvo kao i uhapšenog Stefana M. koji je obučen u radničko odelo, sa kačketom i maskom na licu ušao u kafić, tražio da ide do toaleta, a onda prišao stolu za kojim je sedeo Žižić i zapucao u njega.

Žižićev brat i prijatelji skočili su da ga biju, ali je ubica u opštem metežu uspeo da pobegne na električnom trotinetu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare