Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u okolini Leskovca

Vesti 09. maj 202113:27
policija
Izvor: N1

Policija u Leskovcu uhapsila je B.G. (41) iz okoline tog grada osumnjičenog da je ubio Radeta Ranđelovića (63) iz sela Strojkovce, saopštila je Policijska uprava.

U saopštenju se navodi da je Ranđelović u noći između 30. aprila i 1. maja oštrim predmetom zadobio više uboda po glavi i telu te da je usled tih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Povezane vesti

Iskasapljeno telo sa pet do šest uboda nožem i više posekotina, pronašli su rođaci žrtve 4. maja u hodniku kuće Ranđelovića u centru Strojkovca, u kojoj je živeo sam.

Policija u saopštenju nije navela motiv ubistva, a meštani su za agenciju Beta kazali da je osumnjičeni B.G. iz istog sela i da se poznavao sa žrtvom.

U saopštenju još piše da se do osumnjičenog došlo intenzivnim radom leskovačke policije, a meštani su takođe rekli da „policija danima nije izlazila iz sela“.

Izvor blizak istrazi kazao je za Betu da će B.G. morati da ide na psihijatrijsko veštačenje, a da je izvesno da motiv ubistva nije bila pljačka.

Pokojni Rade Ranđelović nije imao neprijatelja, nisu mu stizale pretnje, a bio je bez ličnih primanja i živeo od pomoći rođaka iz komšiluka.

Komentari

Vaš komentar