U Novom danu Tadić o odnosima u opoziciji i mogućim predizbornim koalicijama

Vesti 30. maj 202113:04 0 komentara
Novi dan
N1

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić govori u temi jutra u Novom danu o međustranačkom dijalogu, tvrdnjama da Partija evropskih socijalista želi „koaliciju snažnih pro-EU socijal-liberalnih stranaka“, odnosima unutar opozicije, izbornim uslovima i mogućim predizbornim koalicijama.

Štampu prelistava Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti i član Skupštine slobodne Srbije.

Predstavićemo novi ženski portal zadovoljna.rs, koji je posvećen samo ženama. Prati modne trendove, fitnes, daje savete o zdravoj ishrani, šta novo možemo pročitati ili koju predstavu možemo pogledati. Bavi se i sve popularnijom psihologijom, a tu možete naći i ideje kako da opremite svoj dom ili gde da otputujete.

Za njen modni brend ZAGA čulo se širom sveta, njene majice sa likovima velikana koji su obeležili svetsku istoriju, poput Fride Kalo ili Nikole Tesle, nosile su mnoge poznate ličnosti. One su postale obavezan komad u garderoberu, kako žena, tako i muškaraca! Zagorka Kalentić Marković, modna kreatorka biće naša gošća.

Sutra je Svetski dan borbe protiv duvanskog dima, koji Svetska zdravstvena organizacija obeležava od 1987. godine. Koliko je duvanski dim štetan, kakvu opasnost predstavlja i za pasivne pušače, ali i koje zakonske prakse se primenjuju kod nas i u inostranstvu razovaramo sa pulmološkinjom dr Ikom Pešić.

Iz ljubavi prema biljkama i pčelama, Supernatural i Gaia pokret napravili su medeni vrt na Dorćolu koji čine 12 košnica i medonosne biljke. Uživo smo na toj lokaciji gde ćemo videti kako izgleda i čemu će ubuduće sužiti.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!