U Novom danu o prvim pomoćnicima Šapića: Čime su se kvalifikovali za ta mesta

Vesti 03. jul 202215:18 > 16:391 komentar
Podeli:
Novi dan
Izvor: N1

Bivši ugostitelj, električar i nekadašnji članovi Demokratske stranke - to su prvi pomoćnici novog gradonačelnika Beograda. Kao gradski menadžer, za ravnomerni razvoj grada brinuće Miroslav Čučković. Čime su pojedinici sebe kvalifikovali za tako važne pozicije u prestonici? Imaju li dovoljno znanja, iskustva pa i obrazovanja za tako bitne funkcije ili samo članske karte SNS-a? O tome u temi jutra govore, predsednik odborničke grupe DS u skupštini grada Filip Tatalović i Radomir Lazović iz pokreta Ne davimo Beograd.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše novinar Đorđe Vlajić.

Videćete i kako reaguju sindikati u Srbiji na odluku Vlade da “uveze“ radnu snagu iz trećeg sveta i to pre svega građevince i zanatlije. Saznaćete i šta da radite ukoliko vam pred odmor avio kompanije otkažu letove ili stopiraju prodaju karata za željene destinacije.

Da li nam zbog nestručne upotrebe antibiotika preti takozvana “skrivena pandemija“? Kako se stvara otpornost na antibiotike? Koji su rizici i kakva je uloga mikrobiologije na zdravljle ljudi? Gošća Novog dana je mikrobiolog i docent Medicinskog fakulteta u Beogradu Ina Gajić.

U Sopotu počinje jubilarni 50. filmski festival. Koje filmove će publika imati prilike da vidi? Ko će biti specijalni gosti festivala, a ko predsednik žirija? To nam otkriva Petar Alimpijević iz CEBEF.

Komentari

Vaš komentar