U Novom danu o politici „ni na istok, ni na zapad“, gošće i Ana Divac i Sajsi MC

Vesti 23. maj 202214:58 0 komentara
N1

Ni na istok ni na zapad. Neuvođenjem sankcija Rusiji, Srbija je stavila sebe u nezgodnu poziciju. Američki ambasador jasno je poručio da nema trećeg puta i da je samo jedan pravi. Pod čijim pritiscima će Beograd pokleknuti pitamo bivše ambasadore Srbije u SAD Ivana Vujačića i Milana St. Protića.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše akademik Dušan Teodorović.

Ekipa istraživača nedavno je krenula na put sa izvora Dunava i u utorak stiže u baru Revu, gde će predstaviti deo istraživanja o zagađenju Dunava. Svoj put dalje nastavljaju ka Crnom Moru. Do kakavih su rezultata došli, reći će nam glavni istraživač profesor Andreas Fath.

Uživo smo u Parizu gde je u toku drugi grend slem sezone. Sve aktuelnosti iz sveta sporta donose nam kolege sa Sport kluba.

Fondacija Divac obeležava 15 godina postojanja. Svojim radom do sada su pomogli skoro milion ljudi. Ima li humanost rok trajanja? Zašto je zajedništvo važno za jedno društvo, pitamo osnivačicu Fondacije Anu Divac.

Posle četiri godine pauze reperka Sajsi MC (Ivana Rašić) objavila je je novi album “Kardinalna“. Ona je gošća Novog dana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!