U Novom danu o podizanju nataliteta, gost i Mile Kekin

Vesti 11. avg. 202115:102 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Nadležni u Srbiji već duže vreme upozoravaju na pad nataliteta. Šta, međutim, oni čine da bi se natalitet povećao? Šta je presudno u podizanju nataliteta - uloga države ili žena kako tvrdi ministar za demografiju Ratko Dmitrović. Šta su nam donele izmene Zakona o finansijskoj podršci porodice sa decom? O tome u temi jutra razgovaramo sa Tatjanom Macurom iz Inicijative "Mame su zakon" i Jovanom Ružičić iz Centra za mame.

Najnovije informacije iz dnevne štampe komentarisaće Veljko Miladinović novinar „Nedeljnika“.

Naša reporterka proverava šta se dešava sa sporom koji stanari iz Cetinjske ulice vode protiv Grada Beograda zbog prekomerne buke koja dolazi iz obližnjih ugostiteljskih objekata.

Pune dve decenije druženja sa beogradskom publikom pank rok bend „Hladno pivo“ proslaviće 21. avgusta na Tašmajdanu. O jubileju i najvećem koncertu u srpskoj prestonici u Novom danu razgovaramo sa frontmenom benda Miletom Kekinom.

Najveći festival piva u Srbiji biće održan od 18. do 22. avgusta u Beogradu. Glavne zvezde festivala biće legendarni rok bend Bijelo dugme. Ko će sve još nastupiti na “Ušću“ otkriće nam članica benda E-Play Maja Cvetković.

Sa nama u Novom danu će biti i reditelj Vojkan Arsić i džez muzičarka i kantautorka Irena Blagojević.

Komentari

Vaš komentar