U Novom danu o opravdanosti državne pomoći građanima

Vesti 04. maj. 202113:25 > 13:333 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Za pomoć države od 60 evra prijavilo se više od tri miliona građana. Prvih 30 evra dobiće penzioneri i to u cetvrtak, dok će isplata ostalim građanima početi 12. maja. Da li je isplata državne pomoći stanovništvu i privredi ekonomski opravdana? Koliko ona znači građanima, a koliko privredi? O tome u temi jutra sa profesorom Ekonomskog fakulteta u Beogradu Dejanom Šoškićem.

Štampu ovog jutra prelistava novinar Đorđe Vlajić.

O aktuelnim dešavanjima koja se odnose na potencijalno usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama za Novi dan govori Jovanka Todorović iz Centra za promociju LGBT prava „GETEN“.

Ginekologe pitamo koliko je vakcina protiv korone bezbedna za trudnice i porodilje.

Koliko su učenici srednjih škola digitalno pismeni? Da li roditelji znaju da postoje digitalni udžbenici? Kako nastavnici gledaju na upotrebu TikToka, novih platformi
i onlajn nastavu? O tome sa Goranom Zarićem iz Nove pismenosti i Branislavom Ranđelovićem, direktorom Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja.

Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila i mnogi drugi omiljeni junaci sa Jutjuba, od sada su dostupni svim SBB korisnicima na novom dečijem kanalu i u Video klubu. O tome sa direktorom IDJ Kids kanala.

Šeširi su oduvek imali odliku posebog glamura, ali i danas predstavljaju važan modni detalj koji daje specifičan pečat modnim kombinacijama. N1 vodi gledaoce u jednu zanatsku radionicu.

Komentari

Vaš komentar