U Novom danu o izbornim uslovima

Vesti 23. okt 202113:28 0 komentara
N1

Na sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca postignut načelan dogovor o tekstu sporazuma o unapređenju izbornih uslova. Dogovoreno je i da se u Srbiji istovremeno održe beogradski, parlamentarni i predsednički izbori i to 3. aprila. Zbog čega nisu prihvaćeni zahtevi opozicije da se razdvoje izbori, ko je tu dobio, a ko izgubio. Da li je vlast uopšte napravila bilo kakav kompromis, i kako će izgledati kampanja pred nama, o tome govorimo u Temi jutra. Naši gosti su pravnik Milan Antonijević i Raša Nedeljkov iz organizacije CRTA.

Štampu listamo sa prof. dr Radetom Veljanovskim, potpredsednikom Građanskog demokratskog foruma.

Nagrada „Godum“ za životno delo koju dodeljuje Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije pripala je čuvenom džez saksofonisti i kompozotoru Jovanu Maljokoviću koji je i naš gost ovog jutra

Rok sastav Nemi pesnik najavio je svoj prvi beogradski koncert za 28. oktobar u klubu Fest. Bend je nedavno objavio debitantski album „Slobodna volja“ za izdavačku kuću „Mascom“ i definitvno obeležio ovu godinu svojim singlovima „Minimalac“, „Okeani rozea“ i „Slučajno“. Ovaj koncert je ujedno i promocija prvog albuma. U Novom danu gosti su Marko Aleksić i Milan Marković, Nemi pesnik.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!