U Koceljevi nožem napadnut advokat u svojoj kancelariji

Vesti 17. avg 202214:05 > 15:22 0 komentara
Hitna pomoć, vozilo hitne pomoći, ambulantna kola, ambulanta
Ilustracija / BETA/Dragan Gojić

Šabačka policija uhapsila je S.R. (72), koji je osumnjičen da je, posle verbalne rasprave, nožem u vrat ubo 65-godišnjeg advokata koji ga je zastupao, a potom pobegao iz njegove kancelarije.

Iako povređen, advokat je uspeo da dođe do Policijske stanice u Кoceljevi i prijavi da ga je osumnjičeni ubo nožem, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

Policija je, kako su naveli, odmah pronašla osumnjičenog i uhapsila nedaleko od advokatske kancelarije, a u blizini je našla i nož kojim je, kako se sumnja, pokušao da ubije advokata.

Advokat je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Opštoj bolnici u Šapcu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Adokatska komora Šapca saopštila je da je Bilali van životne opasnosti.

Šabačka advokatska komora navela je u saopštenju i da će, prema podacima iz tužilaštva u tom gradu, uhapšeni S.R, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva advokata Bilalija, biti saslušan u četvrtak, 18. avgusta.

„Organi Komore su u stalnom kontaktu sa organima gonjenja, kao i sa nadlženima iz bolnice, i pratimo stanje našeg kolege Bilalija“, naveli su iz Advokatske komore Šapca.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!