Tužilaštvo: Policija da prikupi obaveštenja o nasilju na utakmici Partizan-AEK

Vesti 16. avg 202214:27 > 14:40 5 komentara
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je policiji zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu FK “Partizan” između ekipa FK “Partizan” i FK “AEK” iz Larnake, nakon što mu je dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji.

Pročitajte još:

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Takođe je naloženo da se identifikuje fotoreporter kojeg je napao igrač AEK-a N.T, kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom.

Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači FK “Partizan” došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare