Tuča navijača nakon Zvezdine proslave titule, ima privedenih i povređenih

Vesti 22. maj. 202122:12 > 23. maj. 2021 00:11178 komentara
Podeli:
Izvor: N1/ Aleksandar Cvrkotić

Navijači Crvene zvezde izazvali su tuču tokom proslave titule prvaka države kod Beton hale, a na lice mesta raspoređene su jake policijske snage. Nekoliko desetina osoba je privedeno, a dve su lakše povređene i završile su u Urgentnom centru, piše Nova.rs. Mediji prenose da su na licu mesta bili ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i načelnik PU za Grad Beograd Veselin Milić.

Pristalice crveno-belih su se okupile na obalama Save da bi proslavile 32. trofej šampiona države.

Tuča je izbila u subotu uveče između 21 i 22 sata, a do nje je došlo kada su navijači Crvene zvezde nasrnuli na ljude iz lokala, piše Nova.rs.

Kako javlja reporterka N1 sa lica mesta, nezvanično se saznaje od policajaca u civilu, koji su  bili na licu mesta, da su oni bili napadnuti, jer su neki od navijača Zvezde mislili da je reč o navijačama Partizana. Međutim, kada su rekli da su policijaci, navijači su počeli još više da ih tuku, prenosi reporterka N1.

Izvor : Nova.rs

Reporterka javlja da je policija pretresala huligane i da je jedan lokal razbijen.

Takođe, na licu mesta se može videti da je nekoliko desetina huligana zadržano. Specijalne jedinice Žandarmerije morale su da reaguju i spreče dalje tuče i izgrede.

Još tokom ceremonije je došlo do sukoba sa ljudima iz lokala, a njih navodno obezbeđuju navijači rivalskog Partizana, pa se pretpostavljalo da je došlo do sukoba navijačkih grupa, prenosi Nova.rs.

Izvor : Nova.rs

Na potezu prema Kalemegdanu ima veće materijalne štete. Ispod Brankovog mosta su specijalci u džipovima, zaštićeni pancirima i postavljeni tako da obezbede taj prostor.

Komentari

Vaš komentar