Tri policajca uhapšena u Srbobranu zbog zloupotrebe službenog položaja

Vesti 21. apr. 202118:035 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije uhapsili su trojicu policajaca stanice u Srbobranu, kao i još jednu osobu iz tog grada, zbog sumnje da se zloupotrebili službeni položaj, saopšteno je danas.

Uhapšen je policajac D.J. (37) zbog sumnje da tokom marta nije postupao po depeši i potragama koje su bile raspisane za jednom osobom, već se sa njom viđao i na taj način joj omogućio izbegavanje odgovornosti.

Osumnjičen je i da je u novembru prošle godine, na putu Srbobran-Feketić, od vozača kamiona koji se kretao pravcem gde postoji privremeno ograničenje za tu vrstu vozila, zahtevao i primio novac čime je vozaču omogućio izbegavanje prekršajne odgovornosti.

Uhapšeni su i policajci M.G. (21) i S.M. (47) zbog sumnje da su takođe uhapšenom Z.S. (21) omogućili da ošteti Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ iz Novog Sada.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Komentari

Vaš komentar