Tokom prošle nedelje iz saobraćaja isključeno 80 vozača

Vesti 08. mar. 202112:36
Podeli:
Izvor: N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom prošle nedelje, isključili su iz saobraćaja 37 vozača zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje i 33 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja na teritoriji Beograda, ukupno deset, dok je pet vozača isključeno u Kraljevu, a četiri u Kruševcu. Deset vozača koji su zatečeni da upravljaju vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci mlađe je od 24 godine.

Najviše vozača isključeno je iz saobraćaja na teritoriji Beograda zbog nasilničke vožnje, ukupno sedam, dok je zbog istog prekršaja pet vozača isključeno iz saobraćaja na teritoriji Čačka, a četiri vozača na teritoriji Kruševca, navodi se.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije su, sinoć, zaustavili vozača koji je na auto-putu gde je brzina ograničena na 120 kilometara na čas upravljao vozilom brzinom od 233,8 kilometara na čas. Protiv vozača biće podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Komentari

Vaš komentar