Tintor: Novo pripremno ročište Miroslavu Aleksiću zakazano za 28. i 29. oktobar

Vesti 01. okt 202116:06 0 komentara
N1

Nakon što je današnje pripremno ročište vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću odloženo, novo je zakazano za 28. i 29. okotobar, izjavio je advokat Jugoslav Tintor.

Tintor, koji je pravni zastupnik glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, kao i dve devojke koje žele da ostanu anonimne, koji je bio u Palati pravde, izjavio je za list „Danas“ da je u sudnici rečeno da je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević pozitivan na koronavirus i da se nalazi u Kliničko-bolničkom centru „Zvezdara“.

„Njegov drugi branilac je u samoizolaciji, tako da nije bilo moguće održati današnje pripremno ročište“, rekao je Tintor.

Aleksić je došao u Palatu pravde u pratnji supruge Biljane Mišić i još jedne žene, a ispred zgrade ga je sačekao transparent sa natpisom „Verujemo Mileni Radulović“, glumici koja ga je prva u januaru prijavila za silovanje, kao i uzvici da je „silovatelj“.

Miroslav Aleksić se tereti za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takodje, kvalifikovana u produženom trajanju.

Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo pritvor Aleksiću, koji se u njemu nalazio od januara ove godine i odredio mu kućni pritvor uz nanogicu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!