Tepić: Sve što sam iznela o Palmi potiče iz direktnih saznanja

Vesti 14. maj 202108:28 44 komentara
N1

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za Dragana Markovića Palmu da se "onako kako se ponaša - ne ponaša neko ko nije kriv", navodeći da sve što je do sada iznela o dešavanjima na njegovim žurkama potiče iz direktnih saznanja.

„Prvo je pretio vlastima – koalicionim partnerima, onda je pretio opoziciji, novinarima, svima… To je ta patologija, tako funkcioniše“, rekla je Tepić za list Danas.

POVEZANE VESTI

Prema njenim rečima, „imate čoveka koji je vlast, koji je narodni poslanik, i koji kao svoj paravan i štit koristi brojne javne funcionere, diplomate i druge goste koje je imao da bi se njima štitio i oprao od onoga što je bilo mimo toga, posle toga, ili u nekim drugim okolnostima“.

Ona je navela da je „sve što je do sad rekla i što zna iz direktnih saznanja i dokaza svedoka i žrtava“.

Marković je za list Danas rekao da nije ništa uradio od onog za šta ga Tepić optužuje tvrdeći da ona „laže“.

„Sve sam demantovao, i ‘poziv za druženje’ na osnovu kog se dobija posao – 393 žene iz javnog sektora je zbog toga tužilo Mariniku, i Veraldija sam demantovao, i Miću Jovanovića koji je promenio iskaz“, rekao je Marković.

List podseća da je Tepić, na poslednoj konferenciji za novinare, navela da se u MUP-u od prošle godine nalazi telefon u kojem su fotografije i snimci maloletnih devojčica, navodno podvođenih na žurkama koje je organizovao Dragan Marković Palma.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare