Tepić: „SNS drekavci“ nas opkolili u centru Vršca

Vesti 18. sep 202120:0388 komentara
Izvor: N1

Dragan Đilas, Marinika Tepić i Dejan Bulatović bili su, kako kaže Tepićeva, opkoljeni danas u Vršcu od strane ljudi koji su sve vreme pokušavali da ih zaustave u promociji novina i razgovoru sa Vrščanima, saopšteno je iz Stranke slobode i pravde.

Članovi SSP-a danas su u Vršcu promovisali „Plan za dan posle“, a do njihovih štandova došetali su i građani koji su došli da prisutne provociraju i vređaju, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je potpredsednica SSP-a Marinika Tepić zabeležila je deo ovog incidenta i postavila na društvene mreže.

„Ovako su nas sada u Vršcu opkolili SNS drekavci koji su poslati da nas vređaju, guraju i izazovu incident. To je jedino što im krimi-komesar Branko Malović zna, koji je zavio i crno ovaj prelepi grad. Ali oslobodićemo ga. Samo pogledajte“, napisala je ona na Tviteru.

Ovako su nas sada u Vršcu opkolili SNS drekavci koji su poslati da nas vređaju, guraju i izazovu incident. To je jedino što im krimi-komesar Branko Malović zna, koji je zavio i crno ovaj prelepi grad u mom Banatu. Ali oslobodićemo ga. Samo ogledajte!

Posted by Marinika Tepić on Saturday, September 18, 2021

Na snimku se vide gospođa i gospodin koji se žučno raspravljaju sa okupljenima, a u jednom momentu je došlo i do, kako kaže Tepićeva, fizičkog koškanja, prenosi SSP u saopštenju.

„Ovo vam je slika i prilika Branka Malovića, Nikšićanina koji vlada Vršcom, Pančevom i celim Južnim Banatom. Njegova klika i organizovana ekipa i to je čovek koga ovde zovu šef, i na koga kuka sve živo i neživo u Vršcu, a on smatra da je Vršac njegova privatna prćija“, navela je Tepićeva.

Ona je zaključila i da je to sramota i da joj je žao Vrščana, te da će se izboriti za slobodu i pomoći Vršcu, poručuje se u saopštenju SSP-a.

Komentari

Vaš komentar