Tepić o Markovićevom pozivu na TV duel: Ne treba on da odgovara meni nego sudu

Vesti 19. maj. 202110:16 > 12:4259 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug / Tanja Valič

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prokomentarisala je poziv predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme na TV duel rečima da on ne bi trebalo da odgovara njoj, "nego pred sudom". Marković je ocenio da su Tepić i Dragan Đilas odbili njegov poziv na televizijski duel jer "znaju da lažu".

Pošto je Marković pozvao na duel, Tepić je na svom Tviter nalogu objavila da su je neki novinari zvali da bi ih „ugostili“.

„Izvinite, ali Palma treba da ide u zatvor za organizovanu pedofiliju i prostituciju, a ne da nastavlja bruku po televizijama, preti svedocima i žrtama“, poručila je Tepić.

Marković je u utorak pozvao lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i Mariniku Tepić na TV duel „bilo kada na bilo kojoj televiziji“, optužujući ih da protiv njega vode kampanju u „lažnoj aferi Palma“.

Marković: Odbili TV duel jer znaju da su lagali

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da su funkcioneri Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i Dragan Đilas odbili njegov poziv na televizijski duel povodom optužbi da je organizovao podvođenje maloletnica jer „znaju da lažu i da se za laž ide u zatvor“.

„Nisu oni podneli prijavu protiv mene, nego ja protiv njih. Ja hoću da se proces vodi u institucijama, ali mi je važan i sud javnosti, sud Srbije… Ponovo ih pozivam: ‘Izađite pred kamere, izađite pred javnost. Na bilo kojoj televiziji, bilo gde i bilo kada. Da vidimo čime raspolažete vi, a čime ja'“, rekao je Marković.

U pisanoj izjavi, Marković je rekao da je prihvatio poziv televizije N1 da učestvuje u emisiji i da je spreman gostuje i na televizijama „na Mauricijusu, u Strazburu ili u Briselu“, ali da su Tepić i Đilas to odbili.

Marković je pozvao pravosudne organe da ubrzaju taj postupak i da utvrde ko laže, kako bi što pre otišao u zatvor.

Komentari

Vaš komentar