Švarm: Vučićev rezervoar kadrova ograničen, svi pravljeni po istom kalupu

Vesti 22. jul 202207:22 > 07:23 21 komentara
N1

Više od tri i po meseca mi živimo u situaciji gde jedan čovek ima ovlašćenja da nešto radi. Potpuno je nebitno ko će od političara biti na kom ministarskom mestu, kad znamo da se sve odluke donose na Andrićevom vencu, rekao je glavni urednik nedeljnika "Vreme" Filip Švarm.

Prema njegovim rečima, situacija u kojoj se trenutno nalazi naša zemlja i u kojoj nemamo parlament, a imamo ministre u tehničkoj vladi „nije ništa novo i na to smo već navikli“, piše Nova.rs.

On kaže, da lično spada u ljude kojima skupštinski život uopšte ne nedostaje, jer tamo, dodaje, nije imalo šta ni da se vidi, osim „raznih Martinovića, Atlagića i Orlića, koji vređaju ljude“.

Švarm ističe i da je problem upravo u tome što smo ,,navikli‘‘ na takvu skupštinu i što su mnogi pristali na uređenje društva u kome se jedan čovek „za sve pita“.

Podsetio je na istoriju „šetanja“ ministara, od jednog do drugog ministarskog resora i dodao da ga nimalo ne bi iznenadilo da dosadašnje ministre vidimo na novim funkcijama.

„Pogledajte rezervoar kadrova koje ima Vučić. To je jedan rezervoar koji je ograničen, a svi kadrovi su tipični, pravljeni na istu modlu, po istom kalupu“, rekao je Švarm i napravio „biografiju“ naprednjačkih funkcionera.

Šta je još rekao Švarm možete pročitati OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare