Stojčić: Preduzeli smo sve potrebno da se u Beogradu sačuva sve ono što on jeste

Vesti 18. avg. 202120:2514 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Ova vlast preduzela je sve što je bilo potrebno da se u gradu Beogradu sačuva i revitalizuje sve što je vredno i na taj način sačuva ono što Beograd jeste, saopštio je Marko Stojčić, član Glavnog odbora SNS.

„Za razliku od vremena Đilasa i njegovih saradnika, koji su za pet godina uredili samo pet fasada, mi smo za prethodnih osam godina uredili 512 fasada u starom jezgru grada koje su pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda“, naveo je Stojčić.

Prema njegovim rečima, samo je na Kalemegdanu urađeno više u prethodnih osam godina, nego što je urađeno decenijama unazad, a iz budžeta Beograda za kulturu se odvaja preko 3 odsto od ukupnog budžeta, a u vreme Đilasa je on bio tri puta manji i to je jasan dokaz da se danas u kulturu ulaže i da se o kulturi brine.

„Ovima koji napadaju poručujem da nije dovoljno izmisliti izjavu za medije kako bi se diskreditovao ogroman rad koji grad Beograd ulaže, što svi građani Beograda mogu i da potvrde na svakom značajnijem mestu u gradu“, naveo je Stojčić u saopštenju SNS.

Komentari

Vaš komentar