Stižu nove dojave o bombama, evakuacija tržnih centara i studentskog doma

Vesti 17. maj 202215:57 > 17:49 57 komentara
rajićeva bomba evakuacija dojava
N1

Pretnje su primili tržni centar u Rajićevoj, na Voždovcu, na Karaburmi kao i u Rakovici. Anonimnu pretnju bombom je primio i Studentski dom na Karaburmi, potvrdio je MUP. Reporterka N1 javlja da je tržni centar u Rajićevoj evakuisan i da se čeka dolazak kontra-diverzionog tima MUP-a, kojem će biti potrebno oko dva sata da pregleda objekat. Do tada ni gosti hotela, koji se nalazi na vrhu tržnog centra, ne mogu da se vrate u svoje sobe.

POVEZANE VESTI

Kako javlja reporterka N1 iz Rajićeve ulice, dojava o bombi je stigla oko 15 časova, a svi zaposleni i posetioci su evakuisani, kao i gosti hotela koji se nalazi na vrhu tržnog centra.

Na licu mesta se nalaze pripadnici policije i obezbeđenje, ali kontradiverzione jedinice još nisu stigle. Njima će po dolasku na teren biti potrebno oko dva sata da pregledaju ceo objekat i tek posle toga posetioci, gosti i zaposleni će moći d ase vrate.

rajićeva bomba evakuacija dojava
N1

Turisti koji su smešteni u hotelu u Rajićevoj su pokušali da uđu po svoje stvari, ali im je rečeno da to ne mogu da učine dok se ne završi ceo pregled.

Iz MUP-a su za agenciju Beta rekli da policija proverava sve pretnje bombama koje su danas stigle.

U Beogradu su i prethodnih dana takve anonimne pretnje dobijali tržni centri, škole i druge ustanove, i policijskom kontrolom je utvrđeno da su sve takve prijave bile lažne.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare