Stefanović osudio pretnje Vučićevoj deci na Tviteru: Porodica je svetinja

Vesti 26. avg 202118:32 13 komentara
Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Nebojša Stefanović je najoštrije osudio "jezive poruke koje su putem društvene mreže Tviter" upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Stefanović je u saopštenju pozvao celokupnu javnost u Srbiji da osudi ovakva „monstruozna ponašanja“, koja, kako je naveo, „već odavno prelaze granicu svake pristojnosti“.

Dodao je da je „porodica najveća svetinja u životu svakog čoveka“, a da „od napadanja nečije dece zaista nema ni nižeg, ni primitivnijeg postupka“.

On je istakao i da je „zgrožen potpunim odsustvom ljudskosti pojedinaca“ koji se, kako je naveo, „kriju iza lažnih profila na društvenim mrežama“.

Napomenuo je i da „nije prvi put da se preti deci predsednika Vučića i da im se upućuju salve besramnih uvreda“.

„Sasvim je očigledno da kao društvo u Srbiji nismo do sada bili dovoljno glasni u osudi takvih postupaka i smatram da je krajnje vreme da kao zemlja pristojnih ljudi to učinimo svi“, rekao je Stefanović.

On je naveo i da „takve uvrede ne smeju biti upućene nijednom detetu u Srbiji“ i, kako je ukazao, „svakako ne deci čoveka koji uživa najveće poverenje našeg naroda“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare